Confiança

Com tenir més confiança i seguretat en un mateix.

Si hi ha moments en què t’aniria bé una ajuda per guanyar confiança i seguretat en tu mateix, aquests consells et poden ajudar.

Queda’t amb el que és bo.

És habitual que a algunes persones els afectin més les males crítiques que les bones, però hem de quedar-nos sempre amb les coses bones. Si aprenem a fer-ho, i també acceptar els comentaris, sempre que siguin constructius, guanyarem seguretat.

Recorda tot el que has aconseguit.

Si sents que no pots fer alguna cosa, el terapeuta aconsella parar uns minuts i pensar en el nostre últim èxit o l’èxit més gran que hàgim tingut. I és que això farà que ens adonem que podem fer el que sigui perquè ja hem fet grans coses.

Recorre al poder de la paraula.

Aquest consell té més a veure amb el nostre efecte sobre els altres que no pas sobre nosaltres mateixos. Suggereix que en lloc de compartir qualsevol foto a les xarxes, compartim una frase que faci somriure als altres. Sí, accepta imatges també si et va millor comunicar-te a través d’elles, però l’important és triar una cosa que tingui un efecte positiu sobre els altres perquè també ho tindrà sobre nosaltres.

Ets la persona increïble que la teva mascota creu que ets!

Potser aquest és el millor consell de tots. Hi ha res millor que com et mira el teu gos quan arribes de la feina?

Ets tan bo com pensen les persones o mascotes més properes a tu. Quan no creguis en tu, recorda com els teus amics i familiars et veuen, ells són els que et coneixen millor i si creuen en tu és per alguna cosa.

Sal de Mar, març 2022.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?