qualitats per buscar feina

Busques feina?, quines qualitats valora un seleccionador de personal?

Us explicaré les deu qualitats més valorades pels seleccionadors de personal

El compromís, la responsabilitat o l’adaptabilitat són alguns dels atributs més buscats.

  1. Compromís. Amb l’empresa i amb els projectes en què es treballa.
  2. Responsabilitat. A l’hora de dur a terme les tasques amb l’objectiu d’optimitzar la gestió del temps.
  3. Implicació. Amb la filosofia, la missió i els valors de l’empresa. Cada vegada pren més força la capacitat de treballar com un equip: ‘Si l’empresa guanya, guanyem tots’.
  4. Actitud positiva. Transmetre il·lusió pels projectes en què es participa.
  5. Proactivitat. Prendre la iniciativa, emprendre accions i assumir la responsabilitat que les coses succeeixin sense deixar que l’entorn influeixi negativament.
  6. Adaptabilitat. Tant al context conjuntural actual com als canvis que puguin produir-se en l’àmbit intern en l’empresa en funció de les necessitats d’aquesta.
  7. Interès. Pel lloc de treball a què s’està optant i per l’empresa en si. Buscar informació sobre l’empresa abans de l’entrevista és una pràctica cada vegada més recomanada pels seleccionadors de personal.
  8. Especialització en noves tecnologies. En un entorn en què Internet, les xarxes socials i les noves tecnologies tenen tant pes, mostrar coneixements específics és un punt a favor per als candidats.
  9. Sinceritat. Mentir en el curriculum vitae i en l’entrevista personal pot fer-nos perdre una bona oportunitat de trobar feina.
  10. Empatia. La capacitat de mostrar proximitat i comprensió amb la resta de companys de treball ajuda a crear un clima laboral favorable.

Compleixes  aquestes qualitats?

Sal de Mar, setembre 2021.

 

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?