MARCAR OBJECTIUS

MARCAR OBJECTIUS

Un objectiu ha de motivar-te prou perquè valgui la pena tot l’esforç i la perseverança que requerirà el seu assoliment.
Assolir els nostres objectius a més de ser un fi en si mateix és també un mitjà per aconseguir la suficient confiança en un mateix, una confiança que ens serà de gran utilitat per a plantejar-nos cada vegada més grans reptes.

Ara bé, hem de ser realistes. No podem plantejar-nos fer el cim a l’Everest si no tenim cap experiència de muntanya. Per molta fermesa que posem en el nostre desig, és molt probable que no aconseguim el que esperàvem i que això ens frustri per aconseguir altres objectius.

Això sí, no hem de confondre mai un objectiu irrealitzable amb què puguin ser simplement obstacles. Els obstacles són els que fan que un repte sigui tal cosa. Sense obstacles no hi ha esforç ni superació. Han d’estar aquí, i superar-los ha de ser part de la teva motivació.
Cal la necessitat d’estar concentrats i fixar tota la nostra atenció i energia en aquesta tasca. Així serà més fàcil aconseguir-ho.
Cal passar a l’acció, hem de ser proactius i decidir cap a on avancem. Focalitzar és clau.
Volem créixer com a persones, al marge d’arribar a la meta, tot l’aprenentatge que aconseguirem pel camí pot arribar a ser un benefici fins i tot superior al marcat.

I sobretot, cal deixar enrere la por al fracàs, cal assumir riscos per assolir l’èxit. Només ens acostarem als nostres objectius amb perseverança i valentia.

Sal de Mar, juny 2021.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?