ASSESSORS D’IMATGE

Els assessors d’imatge ajudem als nostres clients a treure el màxim profit del seu aspecte, perquè se sentin bé i segurs de si mateixos. També mostren a la gent com crear una bona impressió a partir de la seva forma de parlar o de comportar-se.

Els clients solen acudir a un assessor d’imatge en un moment de la seva vida determinat, quan volen ajuda o consell sobre la seva imatge. Per exemple, és possible que vulguin crear una bona impressió per tal d’aconseguir un nou treball o guanyar un ascens, potser van al consultor abans de casar-se o perquè volen trobar una nova parella, o quan han perdut pes i no saben quina roba usar.

L’assessor d’imatge assessora el client sobre els estils, colors i dissenys de roba que s’adapten millor a ell, tenint en compte la seva personalitat, el pressupost de què disposa i el seu estil de vida.

Mar Frigola Triola - Sal de Mar

Mar Frigola Triola – Sal de Mar

A més de l’aspecte de la persona, l’assessor d’imatge també aconsella sobre com relacionar-se amb altres persones, a través de la seva comunicació verbal (per exemple, el tipus de registre i vocabulari que ha d’utilitzar) i la comunicació no verbal (per exemple, la forma d’estar a peu dret o de caminar). També pot aconsellar sobre l’etiqueta social que li permeti encaixar millor en el seu treball, com el tipus de telèfon mòbil que més li convé, els restaurants on hauria d’acudir, etc.

Els assessors d’imatge també hem de mantenir una llista de contactes per poder derivar els nostres clients als professionals pertinents, com ara perruquers, maquilladors, entrenadors personals, entrenadors de veu, assessors personals cirurgians plàstics, nutricionistes, etc.

Sal de Mar, abril 2021.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?