Quina image personal tenim?

La Imatge personal és el reflex de nosaltres mateixos. La imatge personal ets tu. I la teva imatge parla per tu.

La imatge personal transmet molta informació de tu, la imatge externa, la teva expressió, saber estar, la teva actitud, conforma un conjunt de la teva imatge personal.

Una regla bàsica de la Imatge personal és conèixer-se i acceptar-se, clau per transmetre la mateixa essència amb naturalitat i seguretat en qualsevol dels codis exposats.

El segon pas és conèixer i dominar cadascuna de les eines que componen els codis de la imatge personal:

La Imatge externa va més enllà de la bellesa exterior, vestir bé o portar un maquillatge impecable. La imatge externa ha d’anar d’acord amb el missatge que volem transmetre activitat professional, discurs, filosofia de l’empresa, etc.

La vestimenta, adaptar les línies, formes, volums, teixits, materials i colors a la tipologia corporal i característiques físiques de cada persona a través del teu propi estil i forma actual.

El teu cabell, tall, color i cura, maquillatge, sobrietat i naturalitat. Una bona higiene, essencial. Tots els elements parlats serviran per projectar la imatge desitjada o distorsionar completament.

La teva expressió, mires als teus interlocutors amb seguretat o desvies la mirada amb facilitat? ¿El registre de la teva veu és alt o mitjà? La teva comunicació és clara i segura en tots els teus entorns professionals? Llenguatge, gestos, expressions, moviments, mirada, etc.

Actitud, comportament que s’utilitza en una acció. És l’empremta que cada persona deixa reflectida la seva forma de fer i ser en cada activitat o situació en l’àmbit personal i professional.

El teu aspecte físic, el teu vestuari, el teu llenguatge, els teus gestos, les teves expressions, els teus moviments, les teves maneres i la teva actitud configuren una imatge integral. El tercer pas és entendre i tractar la imatge personal en el seu conjunt i alinear-la amb coherència segons el que es vol transmetre amb essència i identitat pròpia.

Tots aquests factors i algun més fan la suma de la teva imatge personal, la cuideu?

Sal de Mar, febrer 2021



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?