autoestima

CONSELLS PER A GUANYAR AUTOESTIMA.

CONEIX I ACCEPTA EL TEU COS
Això és bàsic i fonamental. Tenim un cos i cal vestir-lo. Has d’acceptar el que hi ha avui dia i decidir que parts t’agraden més que unes altres amb objectivitat per a poder jugar amb la roba i desviar l’atenció d’on menys t’agrada. Un truc! Imagina que estàs mirant el cos d’una altra persona, que no és el teu, Què li diries que potenciés?

TREU DEL TEU ARMARI TOT EL QUE NO ET QUEDI BÉ I NO T’AGRADI

En el teu armari només hi ha d’haver roba que avui t’agradi i et quedi bé. Res més. Tota la resta sobra. Tot el que no compleixi aquesta premissa treu-ho de l’armari principal sense pietat. T’està robant espai i visió del que sí que et queda bé i a més, et baixa l’ànim cada vegada que la veus.


ARREGLA’T CADA DIA

Sí i fes-ho per a tu mateixa, encara que només vagis a fer encàrrecs, o al parc o no tinguis res important a fer. Tria amb ganes les peces que et posaràs, que s’ajustin al teu dia i t’agradin, arregla’t el cabell, pinta’t els llavis… el que consideris.
Veure’t bé diàriament et dóna energia i força, recorda que veure’t bé augmenta la teva autoestima. I l’autoestima es treballa diàriament. Tots els dies són importants. És només qüestió de prendre’t la teva imatge seriosament per a tu, que et mimis tots els dies.
LOCALITZA ARA MATEIX 6 PECES QUE ET FACIN SENTIR-TE BÉ I DESGASTA-LES
Estic convençuda que tens peces que t’encanten, les has comprat així que alguna cosa tindran. Perquè no, agafa les primeres i comences a fer combinacions entre elles. Si és una americana, no te la posis només quan vas formal posa-te-la amb uns texans i Vambes i llest. No deixis les peces que més t’agraden només per a ocasions especials.

MAI COMPRIS ALGUNA COSA NOMÉS PERQUÈ ESTÀ DE MODA

Què importa la tendència del moment si a tu no t’afavoreix, la teva imatge per sobre de la moda. A més, sempre hi ha suficients opcions per a triar el que més t’agrada o el que millor s’adapta al teu estil. “De la moda el que t’acomoda” Així de simple. I no cometis l’error de creure que per tenir un munt de roba et veuràs millor. Tenir massa opcions, ens resta visió, temps i decisió.

USA EL COLOR EN EL TEU DIA A DIA

Usar color sovint és crucial, vestir sempre de colors neutres és molt avorrit, tria 2 colors que t’encantin i introdueix-los als teus colors neutres.

NO ET COMPARIS AMB NINGÚ

Pensa en tu, valora’t a tu i fes un gran esforç per  treure a la llum la teva originalitat. Cadascú és com és, comença a apreciar el que tens. Agradar-te a tu mateixa és el que més atractiu et donarà. A tot s’aprèn i a vestir-se i treure’s partit, també.

POSA’T A TU A DAVANT

La majoria de les dones apliquen el primer tota la resta i després jo. Depèn de tu posar-ho en pràctica i tingues molt present que el que tu no facis per tu, no ho farà ningú. Si tu no et dónes la importància que mereixes ningú ho va fer per tu. Per tant, no hi posis excuses. I deixa de pensar que la teva millor època ja va passar, aquesta és una actitud derrotista que no t’ajuda a donar ni mostrar el millor de tu. Posa a ratlla els teus pensaments limitats i negatius sobre tu mateixa.
L’autoestima és un múscul que quan està en forma ens dóna la força necessària per a afrontar qualsevol obstacle, però com tot múscul de nosaltres depèn de com l’exercites.

Sal de Mar, setembre 2020.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?