la roba, el color

El color de la teva roba és capaç de dir molt més de tu, de la teva personalitat, de les teves emocions més del que t’imagines.

El color negre: És el color de l’autoritat, el poder i el drama. És un dels més triats a l’hora de vestir per la seva fàcil combinació amb altres peces, l’elegància que transmet i el seu efecte aprimant.

El color Marró: Transmet credibilitat i estabilitat, és el color de la terra i de la natura. És un color perfecte per transmetre informació, ja que afavoreix un ambient neutral per dur a terme discussions obertes.

El color blau: Denota tranquil·litat, autoritat, confiança i lleialtat. A més de ser un dels colors preferits en l’àmbit mundial.

El color vermell: Denota calor, perill, poder, passió i fortalesa. És el color triat quan busquem la imatge perfecte per a aquesta cita romàntica tan especial, quan volem destacar el nostre caràcter racial o volem dir ‘Aquí estic jo! El color vermell s’associa amb una dona forta, amb caràcter.

El color groc: És el color de l’estiu per excel·lència, una de les nostres èpoques favorites per estrenar aquest color un dia sí i un altre també. A l’estiu ens encanta vestir-nos amb colors alegres, cridaners … I el groc és un d’ells.

El color verd: Representa a la natura, l’èxit, la salut i la seguretat; de fet és un dels colors elegits per farmàcies, sanitaris, forces militars, de seguretat.

El color Blanc: Aquest color és sinònim de puresa i netedat. És el color dels vestits de núvia i el de les festes eivissenques o estiuenques per excel·lència. Li donarà a la teva imatge un aspecte fresc.

Ara que ja saps que vol dir cada color i el que projectes quan ho vas veure pregunta’t que vols transmetre amb el color de la teva roba.

Sal de Mar, març 2020.

Tags:
,


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?