Què diu la teva imatge de tu?

Què diu la teva imatge de tu?

Està demostrat, al cap de set segons de conèixer a una persona, aquesta s’haurà fet una idea sobre nosaltres. Fins i tot si en aquest curt període de temps no hem dit ni una paraula. Una entrevista de feina, un dinar de negocis, un sopar entre amics o, senzillament, qualsevol situació quotidiana et posen en el punt de mira. Creus que surts airosa? La teva imatge comunica realment el que vols? ¿Reflexes el teu talent i aptituds

La teva imatge diu molt de tu, perquè en projectes qui ets, i  és que encara que ens pesi i ens costi treball acceptar-ho, contínuament jutgem a les persones més que pel que són, que pel que porten posat.

Has vist com va vestida aquesta persona? Quins draps porta …! Com ha de ser o que no ha de fer si es vesteix així? Aquesta conversa la podem tenir qualsevol que vagi passejant pel carrer. I és que encara que ens pesi i ens costi treball acceptar-ho, l’aparença dóna molt de què parlar i diu molt de tu. Contínuament jutgem a les persones més que pel que són, pel que porten o com es vesteixen.

Quan comprenguis que cuidar la teva imatge personal va molt més enllà del teu armari, comprendràs també que el fet de no tenir-ne cura també diu molt de tu. La nostra imatge parla de nosaltres, és una mena d’espieta indiscret, li facis cas o no. Així que potser és el moment de començar a prestar-li atenció.

La imatge és actitud. L’estil és una manera de vida. Perquè tu, en tots els teus aspectes, comuniques.

Sal de Mar, octubre 2019.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?