El poder de la convicció

La convicció és el convenciment que es té sobre alguna cosa. Els que tenen una convicció posseeixen raons o creences que els permeten sostenir un determinat pensament, discurs o acció.

Una convicció és una certesa, és el convenciment d’alguna cosa. Les conviccions són les creences i els principis que cada un té.

El poder de convèncer és una possibilitat de portar o guiar l’objectiu cap al nostre terreny, la nostra situació o simplement cap a on vulguem arribar. A vegades posant com a meta dit convenciment.

Les paraules tenen poder perquè el cervell és un intèrpret literal de les paraules. La forma en què un les comuniqui és la clau per convèncer, i per això hem de desenvolupar la força de les paraules.

Per motivar calen diferents elements, força, passió, comprensió, un objectiu … I una fonamental, ser creïbles. És a dir, tenir poder de convicció.

Quan es té convicció, quan es creu plenament, tot resulta més fàcil, ja que és el complement de la motivació,

La convicció és fonamental per trobar la motivació a l’hora de dur a terme determinades accions, per ser positiu i confiar que les coses que realitzarem es van aconseguint i fins i tot per a convèncer-se que un mateix està i estarà bé.

“Cada un està plenament convençut de la veritat, en cas contrari no faria cap pregunta.”

CHARLES SANDERS PEIRCE

Sal De Mar, agost de 2019.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?