Crees la bellesa amb la teva actitud, el teu estil i la teva passió

Tot depèn de tu.

 

“No sóc feliç com sóc”, “tinc un cos que no m’agrada”, “no em veig bé”, “detesto les meves dents, el meu pit, els meus malucs”, “tinc molts quilos de més”, “des de l’embaràs no he recuperat la figura”,” mai m’apropo als altres”,” tinc por que em jutgin”,” tots els meus amics tenen parella menys jo … “. Et sonen aquestes frases relacionades amb la bellesa?

Per què deixem que els defectes físics que veiem en nosaltres mateixos arrosseguin i destrueixin les coses boniques que tenim? Per què els donem més importància al negatiu que al positiu? Hi ha una infinitat de bellesa darrere de les nostres inseguretats, darrere d’això que ens qüestionem i que ens fa emmalaltir de por.

A vegades ens convertim en allò que pensem i, amb aquestes creences, ens posem una disfressa que impedeix que el món ens vegi tal com som. Però hi ha vegades que fins i tot la resta de la gent veu el meravellós que tenim dins abans que nosaltres.

No obstant això, no els creiem, pensem que ho diuen per complaure’ns o perquè ens volen molt. Tot això ens fa mal i ens fa baixar la nostra autoestima.

Sabent que no podem ser del gust de tot aquell que ens creuem, començarem a acceptar que no hem de preocupar tant per agradar. Això ens farà mirar cap al nostre interior i desenvolupar-nos. D’aquesta manera, la nostra bellesa interior augmentarà i realment serem molt més atractius als altres encara que el nostre físic ja no sigui tan juvenil.

Vals més del que creus, no ho oblidis mai.

Sal de Mar juliol 2019.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?