LA VIDA ÉS UNA PALETA DE COLORS

De quin color vols pintar la teva vida?

I sobretot ¿com pintaries cada dia d’ella? No hi ha un color més bonic que un altre, hi ha una varietat infinita de matisos que marquen les eleccions de cadascú. Un color diu molt de com ets, però sobretot et posa a la «paleta de la vida» marcant les teves preferències, les teves il·lusions, la teva forma de ser. I no obstant això no som capaços de distingir moltes vegades.

DONAR COLOR A LA NOSTRA VIDA

Les persones necessitem donar color a la nostra vida, aquest color pot marcar com ens vegin els altres i sobretot fins i tot el nostre estat d’ànim. Per això m’atreveixo a afirmar quan dono classes, que els mediadors podem ser aquests pintors que oferim el pinzell perquè a poc a poc vagis pintant el quadre que vols de futur. El color tu el tries, el teu, la textura també la tries tu, d’entre tots els colors, qui pinta ets tu …. però qui t’ofereix el marc per a això i l’utensili per a aconseguir-ho som nosaltres.

L’entorn influeix en l’ànim de les persones, i conèixer el significat dels colors ens permet controlar part d’aquest entorn.

El color és vida, perquè un món sense color se’ns presenta com mort. Els colors són les idees primordials, els fills de la llum.

(Johannes Itten)

Sal De Mar, Maig de 2019.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?