primavera

La primavera és la nostra època preferida de l’any.

Les flors floreixen, els dies s’allarguen i podem desprendre’ns dels nostres pesats abrics, però sense passar massa calor.

 És aquesta època de l’any en què les alegries del cor humà es reposen cada nit, quan la brisa acaricia la teva cara i el cor només sap que alguna cosa gran està per succeir. Simplement et sents feliç i content i no obstant això, mai pots assenyalar la raó exacta darrere d’aquesta felicitat. Sent papallones en l’estómac i un somriure que apareix al llarg dels teus llavis sense cap raó.

Oblides totes les teves preocupacions, queixes i comences a notar la bellesa en tot el que t’envolta. Et tornes sensible als elements més preciosos de la vida. Notes que quan llisques la teva mà sota el coixí mentre te’n vas a dormir, la sensació de fred et convida a acomodar-te una mica més. Et sents com si el teu cor esclatés amb tot l’amor que tens i ni tan sols cal que siguis un ximple emocional per experimentar aquests sentiments.

És la millor sensació del món i per una vegada pots sospirar de la felicitat i enterrar els teus vells pensaments que portes amb tu en forma de nostàlgia. Cada primavera és un nou començament per a la teva vida.

“Una mica de bogeria a la primavera és saludable, fins i tot per al rei.”

Sal de Mar, març 2019

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?