COM T’AJUDA UN ASSESSOR D’IMATGE

COM T’AJUDA UN ASSESSOR D’IMATGE? 

Un assessor d’imatge t’ajuda a treure el màxim profit del teu aspecte, perquè et sentis bé i segur de tu mateix. També t’ensenya a com crear una bona impressió a la gent, a partir de la teva forma de parlar comunicació verbal (per exemple, el tipus de registre i vocabulari que ha d’utilitzar) i la comunicació no verbal (per exemple, la forma d’estar dret o de caminar), la capacitat d’inspirar confiança, ser discret i diplomàtic, o de comportar-te, ha d’aconsellar al client perquè es vesteixi d’acord amb les últimes tendències, mostrant quin tipus de roba i estil li afavoreix més en funció de la seva alçada, constitució i l’edat.

Els assessors d’imatge normalment treballen amb els clients de forma individualitzada, però de vegades també treballen amb grups, fent demostracions de maquillatge, per exemple.

Algunes empreses contracten assessors d’imatge per millorar la imatge del seu negoci, per exemple, ajudant a crear un nou codi de vestir dels treballadors que reflecteixi la marca de l’empresa, o ensenyant al personal com poden millorar les seves habilitats de comunicació en reunions de negocis.

Els assessors d’imatge també poden executar programes de formació, entrenament, tallers o seminaris, cobrint aspectes com la imatge en el lloc de treball, la primera impressió, el llenguatge corporal i l’etiqueta empresarial.

Els clients provenen de diferents entorns, i cada vegada hi ha més homes que utilitzen els serveis d’un assessor d’imatge.

 

Sal de Mar, març 2019.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?