UNA VISITA AL CELLER DE CAN ROCA

UNA VISITA AL CELLER DE CAN ROCA!

No cada dia es pot anar a un dels millors restaurants del món, però amb paciència i temps d’espera per fi ens va tocar, acompanyada amb la meva amiga Gloria Segura.

Que podem dir del sopar, una experiència única i irrepetible, plena de sensacions noves, genuïnes i agradables, un exquisit regal per al paladar, amenitzat amb uns vins fantàstics.

Joan, Josep i Jordi Roca han aconseguit el cim més alt de la gastronomia i segueixen humils i propers com quan van començar.

La passió per la cuina que tenen els germans Roca es va començar a forjar a Can Roca, l’establiment que els seus pares regenten a Taialà, un barri als afores de Girona.

Allà hi van créixer, enmig de l’enrenou de plats, olles i clients. El bar era la seva sala d’estar, el paisatge on jugaven, feien els deures, miraven la televisió, al mateix temps que des de la cuina s’escampaven les aromes dels guisats que la seva mare preparava de forma generosa, senzilla i honesta.

Una experiència única, que si algun dia us  ho podeu permetre, val molt la pena, això si, cal fer una reserva molt anticipada.

 

El Celler de Can Roca.

Sal de Mar, febrer 2019.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?