La felicitat no es busca, es crea.

La felicitat és subjectiva i està marcada per la proximitat, a vegades se’ns oblida que la felicitat és una cosa subjectiva. Sobretot, quan llegim a tots aquells que ens la volen vendre com si es tractés d’un bé material i delimitat.

La felicitat és una experiència, i com a tal, és diferent en cada persona i està marcada per les seves circumstàncies.

Pregunta-li a un nen de 5 anys què vol ser de gran, et respondrà alguna cosa relacionada amb un gran somni. No obstant això, aquest mateix somni que cadascú portem a dins, es perd amb el pas del temps fins a guardar-lo en un calaix amagat de la nostra memòria, un nen no pensa ni busca la felicitat, és feliç sense més, perquè viu en un estat de despreocupació constant.

Aquest mateix somni de la infància va relacionant amb conceptes com l’aventura, la fantasia o l’ambició. I, per descomptat, la més gran de totes les recerques: La felicitat.

La felicitat no depèn de res extern a tu. Tu ets causa i efecte de tot el que hi ha al teu voltant. Sigues conscient que si no t’agrada el que veus, tan sols has de canviar-lo.

Recorda, els objectius no serveixen per a res si no et centres a gaudir el camí, i tingues en compte, la felicitat s’amaga en les petites coses.

 Sal de Mar, desembre de 2018.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?