La manera de vestir

Com ens vestim?

La manera de vestir parla per si sola, ja que transmet informació sent la primera impressió que donem en arribar a qualsevol lloc, ja sigui per anar a una assemblea, una cita, una festa elegant o qualsevol altra activitat. La manera de vestir reflecteix part de la personalitat de cadascú.

La imatge es considera la nostra carta de presentació, ja que reflecteix la forma en què volem relacionar-nos amb l’exterior. No només té a veure amb el físic d’una persona sinó que també comprèn aspectes com els gestos, la manera de caminar, el to de veu, la higiene, l’educació, la postura … i per descomptat, la forma de vestir. Vestir adequadament per a cada ocasió és una cosa que té més importància del que molts pensen i és un factor que ajuda a construir una imatge per a la resta del món.

No hi ha formes de vestir correctes, l’important és que estigui d’acord amb la nostra manera de pensar i ens faci sentir còmodes amb nosaltres mateixos. No hem de preocupar-nos pel que els altres opinin sobre com vestim … Això sí, sempre que ho fem d’acord a les circumstàncies.

Vestir, llavors, és només una altra manera que tenim d’expressar-nos i d’atorgar o no, a certes ocasions, un major grau d’importància. Ara bé, la tradició de vegades fa la feina per nosaltres indicant-nos, a través del protocol, quan formal hauríem d’anar a determinats esdeveniments.

L’estil de cada un és una manera més d’expressar-se i de donar-se a conèixer. Podem dir per tant, que és una forma de comunicació no verbal.

Sal de Mar, octubre 2018.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?