Tot depèn de com és miri.

A la vida tot depèn de com és miri.

 

Alguna vegada t’has preguntat per què una mateixa situació, pot suposar un obstacle per a una persona, mentre que una altra ho percep com una nova oportunitat?

Tot depèn de com ho mirem, hi ha tantes perspectives diferents com persones hi ha al món. Les nostres vivències, experiències i coneixements marquen la nostra interpretació i visió de la realitat i per això no hi ha dues visions del món totalment iguals.

La manera en què veiem, pensem i entenem les coses depèn de múltiples factors: temperament heretat, estil de criança dels nostres pares, experiències de vida, etc.

En general, un adopta el seu propi punt de vista per analitzar, defensar, considerar una situació i no sempre resulta fàcil ubicar-se al lloc de l’altre, tenir en compte el punt de vista de l’altre per poder pensar, reflexionar sobre aquesta situació comuna.

La resposta és, a les teves mans

Ho veus? Què tal si la pròxima vegada que el teu cap et demani una feina difícil simplement penses: “Clar que puc! Potser no és una tasca fàcil, però faré el meu millor esforç”. Tens la llibertat de triar com es miri.

Aprendre a treure oportunitats de cada situació i adonar-nos que un canvi d’actitud canvia la realitat.

Sal de Mar, setembre 2018.

Tags:


×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?