Assessoria d’Imatge, un element molt important.

Assessoria d’Imatge un element molt important per a cada persona.

La majoria de les persones pensen que contractar una assessora d’imatge és una cosa superficial. No creuen que funcioni, l’associen únicament a les elits i per tant el consideren com un luxe del qual cal prescindir.

No obstant això, nosaltres (els professionals de l’assessoria d’imatge i també els clients) sabem que no hi ha res més lluny de la realitat. No només ens ocupem de l’exterior sinó que hem de mirar intensament a l’interior de la persona i aconseguir que es vegi bé, és clar que sí, però sobretot que se senti bé.

Quins avantatges tenim en contractar una assessora d’imatge:

Perquè sempre et parlarà amb la veritat.

És important tenir un punt de vista extern, que et lliurin una visió general i amb criteri per opinar.

Les estadístiques reflecteixen que les persones que consulten un assessor d’imatge pugen l’autoestima en un 60%, aconseguint que assoleixin els seus objectius, se sentin reeixits i millor amb ells mateixos.

Veure’t bé, estar adequadament vestit i còmode, et sents amb més seguretat, que es reflecteix en les teves relacions personals i laborals. La seguretat en tu mateix, et permet assumir més riscos.

La imatge és més que l’aparença física. Per projectar-la com es desitja, requereix una mirada cap a la personalitat, les actituds i l’entorn, entre d’altres. El conjunt d’aquests elements són el que resumeixen la imatge.

Una assessora d’imatge et pot ajudar a aconseguir parella, a atreure més clients, a guanyar en confiança en tu mateix, a distingir-te de la competència, a mostrar el millor de si i comunicar amb convicció en una entrevista de treball … ¿se li pot donar un valor monetari a aquests resultats?

Una assessoria d’imatge és una inversió en tu mateix.

 

Sal de Mar, setembre 2018.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?