Comença Temps de Flors 2018

Temps de Flors a Girona!

 

Com cada any Girona s’omple de flors, del 12 al 20 de Maig, un munt d’espais per visitar on les flors són l’atractiu principal.

Girona, Temps de Flors és una exposició de flors que se celebra a la ciutat de Girona des del 1954. La seva creadora va ser Maria Cobarsí i va ser en aquell any quan juntament amb unes dones de la Sección Femenina de la Falange van muntar la primera exposició. Des de 1956, cada mes de maig, se celebra durant una setmana aquesta festa primaveral que atrau a gent d’arreu del món.

“En aquesta edició de Temps de Flors fem una mirada ambiciosa de la ciutat cap al seu entorn més proper i cap als parcs urbans, com és el parc de la Devesa. A més, continuem fent esforços per millorar la mobilitat dels visitants i esponjar els recorreguts per fer més còmoda la visita i per acostar més gent cap als barris”, ha subratllat l´alcaldessa de Girona, qui ha remarcat que Temps de Flors “és un acte d´orgull ciutadà” i “un projecte ambiciós de transformació de la ciutat” que seria “impossible d´assumir” sense la col·laboració de les entitats que ho fan possible, més l´aportació dels patrocinadors i els espònsors. En la mateixa línia, la regidora Glòria Plana Yanes ha ressaltat que els “projectes florals són realitzats de forma desinteressada per voluntariat que posa una gran dosi de voluntat i d´esforç i, per això, tots ells són imprescindibles”. (Diari de Girona)

Girona rep la primavera amb el Festival Girona, Temps de Flors, sens dubte l’esdeveniment més internacional de la ciutat.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?