Hem de millorar la nostra imatge personal!

Hem de millorar la nostra imatge personal per triomfar en els negocis!

S’ha de treballar la teva marca personal, no has de passar per alt la teva imatge, les teves actuacions afecten directament la credibilitat, reputació i influència de la teva empresa.

Cuides la imatge de la teva empresa?, doncs igualment has de cuidar la teva imatge!, una mala imatge de l’empresari o emprenedor podria posar fi a tot el seu projecte.

La teva manera de vestir ha d’expressar la teva personalitat i els valors de la teva empresa.

Tingues cura sempre els detalls, la imatge personal és alguna cosa més que la teva vestimenta o el teu maquillatge. Són els detalls els que generen aquesta sensació de confiança, serietat i professionalitat davant els que t’envolten.

Sobretot tingues confiança tu mateix. Deixem veure els nostres sentiments i inseguretats molt més del que et podries arribar a imaginar i, per molt que cuidis la teva imatge personal, una autoestima baixa podria causar una mala impressió davant els que t’envolten. De manera que estima’t!, accepta’t com ets i confia en tu, aquest és el primer pas.

Recorda que la teva marca ets tu, i, en el mercat tan competitiu en què ens trobem, no ens queda més remei que potenciar la nostra imatge personal per triomfar en el món dels negocis.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?