Deixa les excuses enrere i millora la teva imatge personal!

Saps molt bé que alguna cosa cal canviar o millorar en la teva imatge personal o professional, però no tens prou força per assumir-ho per culpa de la por als canvis?

Cada vegada que vols fer un petit pas per millorar apareixen en la teva ment excuses que et fan tirar enrere i no et deixen avançar?

Aquesta reacció és comprensible perquè qualsevol canvi que ens plantegem en la vida requereix un esforç per part nostre i sí no tenim prou convicció a afrontar-ho no ho aconseguirem i ens refugiarem en diferents tipus d’excuses.

Per això et vull mostrar que les excuses més habituals referents a un canvi d’imatge personal o professional es poden superar. Millor dit, “no hi ha excusa”!!.

         1) L’excusa del pes: “Ja ho faré quan perdi pes!”

El pes i la talla no són factors determinants perquè una persona pugui mostrar una imatge atractiva i perfecta. Tota persona té un potencial a nivell d’imatge, només cal saber quin és i treballar-ho tant a nivell intern com extern.

         2) “Em suposa una despesa econòmica!”

Canviar o millorar la teva imatge personal o professional no és una despesa, sinó  una inversió. Quantes peces de roba has comprat i realment no et serveixen perquè no et veus bé? A vegades un canvi en la teva vida també requereix una inversió material que a la llarga suposarà un estalvi de temps, diners i preocupacions.

         3) “No necessito ajuda d’un professional de la imatge, buscaré algun amic o amiga que es vesteixi bé i que m’assessori”

Per molt que un amic o amiga es vesteixi correctament no tindran la mateixa experiència que un assessor d’imatge personal o professional. El teu amic o amiga realment sap quins colors són els més adequats per a tu? Sap crear un fons d’armari amb peces de roba que et quedin totes perfectes? Sap quins són els teus millors aspectes que es poden potenciar? Sap quin és l’estil i colors que encaixen perfectament amb tu o quines són les combinacions més adequades?

Deixa enrere qualsevol excusa i comença d’una vegada a millorar i potenciar la teva imatge personal o professional amb la meva ajuda!!

 

INSCRIU-TE en el taller “Com millorar la teva imatge”

Amb aquest taller milloraràs la teva imatge per dins i per fora amb totes aquestes temàtiques:

Imatge personal:

Assessoria d’estilisme, Posició corporal, Complements, Fons d’armari, On anar a comprar, Rutes de botigues, Disseny i moda, Conèixer els teus colors i la teva morfologia, Prova personal de colors i recomanacions.

Nutrició:

Hàbits alimentaris, Aprendre a menjar, Alimentació sana, Som el que mengem.

Maquillatge:

Tècniques i trucs essencials de maquillatge, Preparar la pell, Maquillatge bàsic.

  • TALLER IMPARTIT PER:

– Mar Frigola : Assessora i gestora d’imatge personal i corporativa a Sal de Mar.

– Mª Angels Ramió: Llicenciada en ciències i tecnologia dels aliments.

– Diana Galí: Make-up artist.

  • Dies: 2, 9, 16 i 23 de març 2018
  • Horari: 17h a 19h
  • Lloc: Local Piùbella Models Agency (C/ Tomàs Carreras Artau, nº 9 Baixos de Girona)
  • Preu: 160€

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍ:

    El teu nom i cognoms (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Telèfon

    Missatge

    Accepto la política de privacitat



    ×

    Hola!

    Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

    × Et puc ajudar?