Quina roba m’haig de posar per parlar en públic?

T’has trobat alguna vegada que havies de parlar en públic i no sabies que posar-te per l’ocasió?

Quan parles en públic has d’aconseguir que la gent es focalitzi amb tu, que et percebi com una autoritat en el teu sector, a més de caure bé. Per això, la primera impressió és molt important tant a nivell d’imatge com personal.

Et recomano, en aquesta ocasió, que vagis més formal que el públic, però tampoc excessivament massa perquè et pot distanciar emocionalment amb els teus assistents. Per això, si vas una mica més formal, fomentaràs una sensació de proximitat i a més mantindràs la teva imatge d’autoritat amb aquest petit toc addicional.

Important! Mai, mai, mai et vesteixis més informal que el públic, perquè la teva credibilitat quedarà en dubte i directament no t’escoltaran. T’associaran amb algú que no sap, que no té experiència i que no els aportarà gens. Davant el dubte, sempre és millor pecar de formal que d’informal.

També hi ha unes regles perquè la gent et presti atenció i evitar possibles distraccions:

  • Evita colors i patrons excessivament cridaners.
  • No portis elements, com collarets, penjolls o arracades molt grans que pengin com un pèndol perquè cada vegada que et moguis també es mouran.
  • No portis elements que facin soroll, com sabates sola dura o joies prop del micròfon.

Un altre aspecte important és que sobretot et sentis còmode amb què portis perquè et puguis moure i expressar-te en llibertat de manera natural.
La confiança amb tu mateix també és un paper fonamental en el moment de parlar en públic que va associada a la imatge que projectes. Per això, és important que et sentis bé amb la roba que portis i que es transformi en una actitud poderosa, entusiasta i alegre davant de tothom.

Si segueixes aquestes pautes, la teva posada en escena serà excel·lent i atrauràs totes les mirades 😉

 

Tens dubtes o necessites ajuda per saber exactament quin tipus de roba t’has de posar per parlar en públic o simplement desitges millorar la teva imatge personal i professional?
Contacta amb Sal de Mar, t’ajudaré amb molt de gust!

 

 



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?