El controvertit Donald Trump

L’escena política està que crema i sobretot amb els polítics a nivell internacional però el que, darrerament, ha disparat les xarxes és el nou president dels Estats Units: l’únic, l’inconfundible, el controvertit Donald Trump.

Trump ja ens ha ofert milers d’imatges satíriques del seu posat en escena i aquest serà el destacat d’aquest post.

Input d’una imatge personal.

Partint d’una persona que anuncia que no és política, penseu que és el primer condicionant que ens arriba per donar-se llicencia a dir el que pensa? Doncs si, aquesta premissa funciona amb aquest sentit, simplement per poder dir el que considera més pragmàtic, cru i directe fet que l’ha portat a diversos errors de comunicació.

El seu llenguatge no verbal és clarament expressiu amb les següents característiques: moure molt les mans, els gestos, el to de veu, la postura i orientació corporal així com el “somriure” que el defineixen com un egocèntric, però amb les idees molt clares:
“No vinc aquí a caure bé a ningú, vinc aquí a fer d’Amèrica el país que era”.

Tanmateix amb la seva aparença externa poc curosa com són els cabells amunt, la corbata exageradament llarga, l’americana descordada quan està dret o cordada quan està assegut i…, ens segueix comunicant que “Ell” s’ho pot permetre tot, fins i tot, desafiar les normes d’elegància i protocol.

Quan parlem d’imatge personal i del missatge que volem transmetre de nosaltres mateixos s’ha de valorar des de tots els punts possibles per tal d’aconseguir els millors resultats possibles.

Creus que estàs comunicant objectivament el teu missatge?



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?