PARLEM DE BARBES?

Fa un temps que vam posar sobre la taula el tema de les barbes, quines eren apropiades per cada rostre y quines n’eren tendencia. A l’actualitat, els homes cada vegada més es preocupen per la seva bellesa i el seu aspecte, és llavors quan decideixen arreglar-se la barba, perfilar-la i inclús hidratarla amb productes especials per a bugotis, barbes i perilles.
Des de l’aparició dels famosos hipsters, vam començar a veure amb més asiduitat pel carrer a homes que s’havien deixat crèixer la seva barba i la lluïen ben orgullosos. No obstant, no hem d’oblidar que cadasú té una forma de rostre particular i no tots els típus de barba li afavoreixen. Ara bé, si decidim dur barba, és important tenir-la cuidada, del contrari, estarem mostrant una imatge de persona desgarbada i descuidada amb si mateixa. Pensaveu que deixar-vos barba no tenia cap complicació oi?
A continuació aprofundim en el tipus de barbes i quines estàn indicades per a segons quines faccions.
Bigoti

La tendència en bigotis s’inspira en la que s’usaven en els anys 60 i 70. Han d’anar ben retallats i delineats seguint el contorn del llavi superior. Per poder tenir un bon bigoti necessitaràs deixar-ho créixer de 4 a 6 setmanes per després acomodar-lo i donar-li la forma desitjada. Una vegada que ho aconsegueixis serà necessari que el raspallis i retallis freqüentment.
Aquest tipus de bigotis requereixen dedicació diària perquè llueixin cuidats, així que si no disposes el temps per fer-ho és millor optar per un altre tipus de disseny de borrissol facial.

Bogote-collage
Barba completa

És el tipus de barba més discreta, la barba completa li queda bea gairebé tots els tipus de rostres, tot és qüestió de saber com retallar-la i delinear-la perquè quedi be amb la forma de la teva cara.

completa
Raw Beard

La barba per excel·lència dels hipster. És un estil més bohemi, són barbes bastant crescudes i acompanyades amb talls de cabell moderns i alternatius. Encara que aquest tipus de barba és més llarga i relaxada, és important que de totes maneres la rentis i la cuidis amb productes especials perquè no llueixis descurat o poc higiènic. És una barba que amb rostres de barbera ampla, farà efecte de tenir la cara encara més gran.

raw 2
Barba ombrejada

La barba ombrejada és la coneguda com a barba de 2 dies. Es caracteritza per cobrir el rostre íntegrament amb un llarg de no més de mig centímetre i queda bé amb qualsevol tipus de rostre

ombrejada
Barba collaret

La barba collaret és un altre tipus de barba bastant singular que consisteix a deixar la barba créixer per la part d’a baix, és a dir entre el coll i la barbeta i els pòmuls. En altres paraules, consisteix a retallar la zona del bigoti.
The Long John

Destaca per la seva gran longitud. Això sí, res de descuidar. El millor és retallar-la una mica de tant en tant per donar-li forma. Aquest estil és perfecte, per als homes amb el rostre de forma ovalada.
Full But Short

És sens dubte la més còmoda, alhora que la menys cridanera. Es tracta d’una barba poblada, però curta. Res de deixar que creixi al seu lliure albir, pel que toca retallar-la cuidar-la cada poc temps perquè vagi impecable. Si la teva cara té forma rectangular, et quedarà de luxe, ja que suavitzarà els angles.

full but
Estàs pensant a portar barba i no saps ben bé com? Per aquest i més dubtes poseu-vos en contacte!

 

Una abraçada.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?