COL·LABORO A RÀDIO CORNELLÀ!

Aquesta temporada, el programa magazin de Radio Cornellà “Cultura de Brand” compta amb nous col·laboradors per a parlar sobre temes de publicitat, màrqueting i noves tendències entre d’altres, i estic molt contenta d’anunciar-vos que formaré part d’aquest equip.

En el programa de dissabte passat (22 d’octubre) vam parlar de les impressions que tenim quan coneixem a algú per primera vegada. En els primers 7-10 segons d’aquesta primera trobada amb algú ja es forma a la nostra ment una visió general de com és aquella persona, independentment de que es correspongui o no amb la realitat. Per formar aquesta opinió, la nostra imatge externa en dependrà un 50%, un 38% l’expressió no verbal i finalment, tan sols un 12% és responsabilitat de la nosta veu, d’allò que direm. Per tant, podríem afirmar que una “imatge val més que mil paraules”?

La setmana vinent aprofundirem en aquest tema amb casos pràctics per tal de demostrar que efectivament, la manera que tenim de vestir-nos, pentinar-nos i/o maquillar-nos juga un paper essencial en les primeres impressions que causem a la gent del nostre voltant. Us espero!

*A continuació us deixo el podcast del programa de dissabte a Ràdio Cornella.

http://enacast.com/radiocornella/#/programs/culturadebrand/radiocornella_podcast_291



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?