L’estil que et solucionarà la vida

L’estil “casual” és el més utilitzat pels homes, ja que és un estil que et permet anar còmode i que no requereix una gran despesa de diners. Tot i així, s’ha d’anar amb compte, ja que el fet d’anar casual no vol dir que vesteixis de qualsevol manera. Per aquesta raó, avui us donaré alguns consells per vestir seguint aquest estil sense perdre l’elegància.

A l’hora de vestir-te d’aquesta manera, és molt important no traspassar la línia que separa la roba còmoda de la roba d’anar per casa. Hi ha diferents peces de roba que estan totalment prohibides en el dia a dia com, per exemple, el xandall. És molt important tenir clara la idea que el xandall es porta únicament per fer esport o per anar per casa i per res més.

Una de les peces de roba més útils a l’hora d’anar còmode i elegant són les camises. Les camises no són només per la gent elegant i si encara no t’has acostumat a portar-les, has d’intentar acostumar-te a portar-les. L’èxit de portar una camisa depèn d’amb què les combinem, els texans són una gran elecció a l’hora de combinar aquesta peça de roba, ja que et farà aconseguir l’objectiu de vestir elegant però informal.

Es pot utilitzar un estil retro i es pot ser retro, avui en dia hi ha llocs on es pot trobar roba de fa temps de bona qualitat, però no et pots posar la primera cosa que trobis. El fet de vestir retro comporta molta estona a l’hora de triar meticulosament les peces de roba que et pots posar, ja que si t’equivoques, pots aconseguir que la gent tingui una percepció errònia sobre la teva manera de vestir.

A l’hora de vestir, es tracta de ser un mateix i de tenir un estil personal.

El nostre estil casual serà aquell amb el que ens sentim a gust. No serveix de res vestir amb peces de roba que algunes revistes asseguren que et faran semblar més elegant si no te les saps posar, et molesten o no vas còmode perquè creus que el color que portes no et queda bé. Pots anar agafant idees de la gent que veus per carrer però la finalitat és crear i perfilar un estil que et defineixi.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?