COM VESTIR PER SUPERAR UNA ENTREVISTA DE FEINA

Tenim molts dubtes sobre com hem d’anar vestits a una entrevista de feina per aconseguir que ens agafin per la feina que ofereixen i que tinguin una bona imatge sobre nosaltres i, per aquesta raó, avui exposaré uns petits trucs per superar aquestes situacions.

Per començar, cal destacar que la vestimenta apropiada per una entrevista de feina depèn de l’empresa que t’entrevista i de la feina que vols aconseguir. Aquest post va dirigit a les entrevistes de feina que requereixen un caràcter més formal.

Un cop aclarit aquest aspecte, cal tenir en compte que hi ha una sèrie de regles que s’haurien de seguir sempre. En aquestes situacions, has d’evitar portar samarretes i has d’evitar portar peces de roba de colors intensos i cridaners. Anar amb “traje” és una opció segura que no et farà quedar malament mai. Tot i així és un món complicat, hi ha moltes coses a tenir en compte a l’hora de triar el “traje” ideal per cada persona. Per saber com pots triar-lo, visita les diferents entrades al blog que he penjat sobre aquest tema.

A l’hora de triar el color del “traje”, la millor opció és no sortir del blau fosc, el gris o el negre, ja que són colors neutres que no destaquen i denoten elegància i serietat. Per la camisa és recomanable triar un color suau i posar-se una corbata llisa d’un color més fort o que tingui un estampat senzill i elegant.

La vestimenta no és l’única preocupació que tenim a l’hora de triar el look per aquell dia sinó que hi ha dubtes sobre si es pot portar o no barba, quins complements es poden portar… Bé, la barba és una bona opció si la portes arreglada i ben cuidada i, pel que fa als complements, és recomanable utilitzar-ne pocs i que siguin elegants. Pots portar un rellotge però oblida’t de les polseres desgastades de concerts i coses d’aquest estil.

Espero que aquest post us hagi servit d’ajuda i que sortiu victorioses de les vostres futures entrevistes de feina!



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?