01 jul. Un gran repte
Avui parlarem dels sopars de feina. Tothom sap que són tot un repte i, per aquesta raó, he decidit donar-vos alguns consells per aconseguir superar amb èxit una nit com aquesta.
El primer dilema que se’ns presenta quan hi ha un sopar de feina és decidir si anem o no. Encara que creguis que tens opció, no hi ha elecció. En aquests casos l’assistència és molt important, ja que és un moment de millorar la relació que tens amb els teus companys de feina i amb els teus superiors.
Un cop has decidit que assistiràs, que et posaràs? Doncs bé, has de tenir en compte que és un sopar, no és ni una festa ni una reunió de feina. Has d’intentar trobar alguna cosa discreta, que no destaqui ni per massa extremat ni per massa modest sense perdre l’elegància.
Un cop arriba el gran dia, has de tenir en compte que és molt important ser puntual, arribar tard seria un gran problema. Intenta planificar bé el temps i sortir d’hora de casa per evitar possibles retards.
Bé, vas ben vestit, has arribat puntual… tot va sobre rodes però, de sobte, arriba el menjar. El menjar és un tema delicat, és probable que no t’agradi el sopar que se serveix però has d’intentar menjar tot el que hi ha sense que es noti que no t’agrada, és molt important donar una bona imatge en aquest aspecte.
Per evitar confusions cal recordar que la beguda sempre va a la dreta i el pa a l’esquerra (intenta no agafar el del veí).
Espero que amb aquests consells aconsegueixis gaudir del sopar de feina, et sentis còmode i els teus companys acabin tenint una bona imatge teva.