QUÈ DIU LA MEVA FOTO DE PERFIL? I la teva expressió gestual?

QUARTA PART: I la teva expressió gestual?
Seguretat, confiança, predisposició… mitjançant la postura del nostre cos podem parlar sense paraules.
Quina postura has escollit per presentar-te online?
Què ens transmet la posició del teu cos, del teu rostre i de les teves mans?

El cos:
La simetria es percep com a equilibri. Les coses simètriques ens suggereixen ordre, control, estabilitat…Busca en la teva postura la simetria entre els dos costats del cos i reforçaràs la sensació de seguretat.
Les persones estables ens inspiren confiança així que si esculls una fotografia de cos sencer busca l’estabilitat recolzant els peus fermament sobre el terra, en paral·lel i lleugerament separats. Comunicaràs un missatge de solidesa i equilibri.
La persona que manté una postura vertical mostra seguretat en si mateixa i comunica que no té res a amagar.
En canvi si la postura es encongida, tipus espatlles caigudes, transmets abatiment i poca predisposició.

El rostre:
Si aixeques el cap i projectes la barbeta cap al davant és un signe que pretén comunicar expressament agressivitat i poder.
En canvi si el teu cap està lleugerament tombat cap a un costat serà senyal de submissió i ganes d’agradar.
Si abaixes el cap i aixeques la vista normalment denota submissió i sensualitat. Moltes fotos de perfil de dones en llocs web de cites online són amb aquest tipus de preses, doncs, també permeten ensenyar l’escot. Els homes solen fer-ho a l’inrevés. Preses inferiors per semblar més alt i dominant.
Vigila amb el somriure! Quan és fals el costat esquerra de la boca s’eleva més que el dret. El somriure natural, Somriure de Duchenne, és el que provoca arrugues al voltant dels ulls, aixeca les galtes i fa que baixin lleugerament les celles.

Braços i mans:
Els braços creuats sempre comuniquen desacord, inseguretat o rebuig, denota una actitud defensiva. A no ser que el missatge que vulguis transmetre sigui aquest NO surtis amb els braços creuats en la teva foto de perfil.
I les mans? Si mostres el palmell obert comunicaràs sinceritat i honestedat, en canvi si tanques el puny comunicaràs justament el contrari.
La foto ideal és aquella on se’t veu bé la cara, en un context apropiat i preferiblement sol. En els “àlbums” podràs posar totes aquelles que et sembli però les aptes per a tots els públics han de ser aquelles que t’identifiquen, diuen quelcom de tu però sense revelar la informació que no és necessària!

El primer que t’aconsello és que siguis natural. La teva foto de perfil ha de ser coherent amb la teva essència, ningú pot semblar el que no creu de si mateix.
En segon lloc analitza l’objectiu del teu perfil, és professional o personal?
En tercer lloc busca la coherència entre les fotos dels diferents perfils. Segurament qui busca informació sobre la teva persona consultarà tots els perfils que trobi a la xarxa.
I per acabar, busca la teva millor versió i endavant!!!

Segueix els posts anteriors, no perdis cap detall!
PRIMERA PART
SEGONA PART
TERCERA PART

#‎girona‬ ‪#‎barcelona‬ ‪#‎imatgecorporativa‬ ‪#‎imatgepersonal‬‪ #‎assessoriaimatge‬ #personalshopper



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?