Tens l’armari sa?

Recordo quan vaig començar en aquesta professió. Obrir l’armari d’un nou client i saltar d’alegria perquè em confirmava que el podria ajudar. Aquella sensació tan satisfactòria de saber que tens la solució al seu problema!!!
I és que els armaris farcits de peces poc adequades són un malson però, un cop diagnosticat, és una patologia que té fàcil solució. La patologia s’anomena “manca de fons d’armari” i el tractament a seguir és “crear un bon fons d’armari”. És a dir, poder disposar de les peces adequades que necessitem per vestir-nos cada dia de l’any, en qualsevol moment i ocasió de la nostra vida personal i professional.
Amb el temps, però, fent seguiment dels clients em vaig adonar que quelcom no acabava de funcionar.

—Joan, com és que no et poses l’americana blava?
És que té una taca i no he tingut temps de portar-la a la tintoreria…
—Carles, com et van les sabates que vam comprar?
Bé, ara fa dies que no me les poso per què se’m va trencar un cordó i encara no he tingut temps d’anar a comprar un recanvi…
—Ramon, què li ha passat a la camisa blanca?
És que ja no és blanca, sense voler se’n va anar amb la roba de color i …

Vaig anar a comprar uns cordons i vaig dur americana i camisa a la tintoreria. Problema solucionat. I d’aquesta necessitat va néixer un nou servei als meus clients. No tens temps?, jo ho faig per tu.

Si no conservem la salut del nostre armari, de poc ens serveix tenir les peces adequades si aquestes estan malaltes.

Taques, botons a punt de caure o vores desfetes, sabates sense tapes … Podríem fer una llarga llista dels problemes esdevinguts de l’ús o per la manca d’un manteniment adequat. Però tot i que patim les conseqüències al tenir de baixa algunes de les nostres peces més necessàries ens costa trobar el moment per posar-hi remei.

A Sal de Mar t’oferim el servei de “gestoria” on mitjançant l’estudi de les teves necessitats et proposarem un programa de manteniment personalitzat a un preu molt competitiu.
Tintoreria, sabater, modista … Ens emportem les peces malaltes i te les tornem un cop curades. Potser vas de viatge i necessites la maleta perfecta? Els armaris estan desordenats? Ve un canvi de temporada?… Ja no t’hauràs de preocupar ni trobar temps per fer-ho. Sempre tindràs el teu armari preparat, ordenat i gaudint d’un excel·lent estat de salut per tal que puguis mostrar la teva millor versió!



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?