T’has fixat?

Fa temps que tinc un dubte, que no se pas si ja és una afirmació.
De tots els dubtes que em genera engegar la televisió i veure diferents interrogants sobre la imatge personal i corporativa de personatges públics.

Mirar amb ulls crítics el “look” de la gent és super divertit. Cada dia m’aixeco i el primer que faig quan surto al carrer és mirar les sabates de la gent que passeja lentament o amb presses. És un poema, des d’advocats amb mocasins que estan a punt de donar l’últim adéu, fins a economistes ensenyant mitjons desaparellats de color i de textures… Proveu-ho, és molt divertit. I si voleu seguir amb el joc, proveu també a les estacions de tren, metro, bus o avió.

Donem una ullada, per exemple en els pantalons.

saldemarHi han texans, pantalons d’agulla, teixits amb caient o més rígids etc… (Hi ha una pel·lícula a cada pantaló). El fet és que no afecta per anar ben vestit. L’exemple que us vull comentar és en la llargada dels pantalons on en un post anterior ja us vaig fer menció El post era va-de-curt-i-va-de-llargs, i avui us porto una imatge ben divertida, un personatge conegut, en Toni Cruanyes del telenotícies vespre. Impecable darrere la taula però si us hi fixeu en el “plano general” perd la I i perd la M quedant “pecable”. Amb aquesta simpàtica imatge m’acomiado aquesta setmana, a veure què veurem els pròxims dies? Ús convido a participar en aquest joc.

Ara ja ho saps, no tot si val!



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?