Quins tipus de barbes són tendència i quines d’elles són apropiades per cada tipus de rostre.

En èpoques passades, es tenia més costum en el cuidat d’imatge personal igual que les dones fan ús dels serveis de bellesa.
En l’actualitat, els homes també es preocupen per la seva bellesa. L’home busca un tall de cabell d’acord a les seves faccions, a més d’un bigoti i barba que els quedi a la moda, seguint les tendències 2016.
La barba completa és un tipus de barba que la majoria d’homes prefereixen, perquè dóna més estil.

Raw Beard
És un estil més bohemi, compost per barbes bastant crescudes i talls de cabell moderns i alternatius.

The Long John
Destaca per la seva gran longitud. Això sí, res de descuidar. El millor és retallar-la una mica de tant en tant per donar-li forma. Aquest estil és perfecte, per als homes amb el rostre de forma ovalada.

Full But Short
És sens dubte la més còmoda, alhora que la menys cridanera. Es tracta d’una barba poblada, però curta. Res de deixar que creixi al seu lliure albir, pel que toca retallar-la cuidar-la cada poc temps perquè vagi impecable. Si la teva cara té forma rectangular, et quedarà de luxe, ja que suavitzarà els angles.

Plus Undercut
Consisteix a tallar els cabells dels laterals del cap a la mateixa longitud que la barba. Així aquesta té una major continuïtat amb un resultat força atractiu. També és ideal per rostres ovalats.

Estàs pensant a portar barba i no saps ben bé com? Aquest i més dubtes no dubteu en contactar.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?