Entrevista a la revista Empresarial Girona

Fa poc, l’organització empresarial AEEG (Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona) em va fer una entrevista per a la revista Empresarial Girona.

El resultat ha estat una entrevista amena i agradable on podreu descobrir com i perquè es va crear Sal de Mar. A més a més, us explico com treballo, quin son els objectius que volen assolir els meus clients, la importància de la imatge i que aquesta representi l’essència de la persona.

Crec que és un bon mètode perquè em coneixeu una mica més, tant a mi, com el meu treball i la manera de com ho porto a la realitat.

Aquí us deixo un petit tastet:
“L’essència de les persones és allò en què es fixa la Mar Frigola a l’hora de treballar, és a dir, en les expressions, la manera de parlar, què diuen els ulls… a part, òbviament, dels codis que emet la seva imatge externa.
Després d’identificar l’essència, inicia un procés en el qual ajuda els seus clients a projectar la imatge personal i professional desitjada i aconseguir treure’ls el màxim partit per tal que se sentin a gust amb el seu cos i amb la imatge que projecten a la resta.
Encara que ja fa anys que la Mar es dedica a l’assessoria d’imatge, i per tant, ja fa temps que té la seva cartera de clients, és aquest estiu que ha format l’empresa Sal de Mar.”

Però sigueu CURIOSOS: Tota l’entrevista AQUÍ.



×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?